Harjoituspaketti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Jumittaako kroppa?

Kaipaako selkäsi ja keskivartalosi vahvistusta?

Haluatko parantaa ryhtiäsi ja päästä eroon niska- ja selkäkivuista?

Haluatko, että sinua ohjataan ammattitaidolla ja selkeydellä tekemään liikkeet oikein, jolloin samalla opit käyttämään kehoasi tehokkaammin, aktivoiden niin syvät niveliä tukevat ja vakauttavat lihakset kuin pinnallisemman liikuttavat lihakset?

Tule mukaan Pilates Studio Spiraalin videotreenien pariin! Me opastamme sinua "kuuntelemaan" mitä kehossasi liikesarjojen aikana tapahtuu ja opit keskittymään oleelliseen. Liikutaan yhdessä laadukkaasti!

Harjoitusvideot sopivat ihan kaikille kehonhallinnasta -huollosta kiinnostuneille ja erityisesti toimistotyötä tekevälle, sekä selänhuoltoa ja vahvistusta kaipaavalle! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta pilateksesta aloittaakseni harjoittelun näillä videotunneilla. Olemme huomioineet niin aloittelijat kuin kokeneet lajin harrastajat.

Tilaamalla videopaketin saat käyttöösi monipuoliset kehonhallinnan ja -huollon harjoitustunnit ja treenaat milloin itsellesi parhaiten sopii ja niin usein kuin haluat!


TILAA TALVEN TREENIPAKETTI, 3 KK VIDEOTREENIT HINTAAN 75€ 

(3 kk tammi-maaliskuu, katseluoikeus 31.3.2021 asti).

Tilauksen voi maksaa myös liikuntakorteilla (SmartumPay, Edenred, Epassi, Eazybreak) tai liikuntaseteleillä.

Tilaa videoharjoituspaketti meiltä sähköpostitse satu.suominen@hyvinvointiturku.fi. 


Tutustu videopaketin koostevideoihin

Huom! Avaa videokansio syöttämällä salasana: spiraali


Videopaketin sisältö *:


Pilatestunnit kesto 60min:

Pilates perustaso 1
Pilates perustaso 2 / Taina
Pilates perustaso 3
Pilates perustaso 4 / Taina
Pilates perustaso 5
Pilates keskitaso 1
Pilates keskitaso 2 / Taina
Pilates keskitaso 3
Pilates keskitaso 4 / Taina
Pilates keskitaso 5
Pilatestunti välineena pilatesrulla (perus ja keskitaso)
Pilatestunti välineenä pieni pilatespallo (perus ja keskitaso)
Asentoa korjaava pilatestunti notkoselkäiselle
Kiinteyttävä pilatestunti välineenä pilatesrengas (perus ja keskitaso)
Pilates jatkotaso 1
Pilates jatkotaso 2 Klassinen repertuaari

 


Kehonhuolto ja venyttelytunnit:


Fasciavenyttely 1 (58min)
Fasciavenyttely 2 (33min)
Fasciavenyttely 3 (58min)
Fasciavenyttely niska-hartiaseudulle (35min)
Kehonhuolto & venyttely (75min)
Lantiota avaavat venyttelyt (52min)
Selkää vahvistava ja venyttävä kuminauhajumppa (40 min)
Selkää vahvistava ja venyttävä kuminauhajumppa (57 min)
Selkää vahvistava ja venyttävä kuminauhajumppa (32 min)
Selkää vahvistava ja venyttävä kuminauhajumppa (28 min)
Olkapäitä ja lantiota vahvistava kuminauhajumppa (28 min)
Eroon emännänkymystä (34min)
Paranna ryhtiäsi hengityksellä (34min)
Paranna rintakehän ja rintarangan liikkuvuutta (29min)
Palauttavat venyttelyt (26 min)
Täsmävenyttelyt lonkankoukistajille (21min)
Palauttavat venyttelyt kävelylenkin jälkeen (15min)
Rintakehää avaavia liikeharjoituksia & rauhoittavia hengitysharjoituksia (65min)
Pallohierontaa fascioiden ja lihasten rentouttamiseen (44min)
Olkapää usein kipeänä? Tietoa olkakivuista ja pilatesharjoitteita olkakipuiselle (48min)
Olkapään lihaksia vahvistava lyhyt jumppa (17min)


Rentoutus ja stressin vähentäminen: 

Rentouttava Mindfulness meditaatio (30 min)
Lyhyt rentoutus - Hengityksen kuuntelu (15min)
Mindfulness Rakastavan asenteen meditaatio (25min)
Hengityksellä rentoutta ja kivunlievitystä (15min)
Vapauta stressiä akupisteitä naputtelemalla (7min)


Lyhyet täsmäjumpat, kesto 12-15min:

Nosta kehosi ryhtiin, huolla selkää ja helpota niska-hartiaseudun jännityksiä!  Nämä jumpat sopivat myös täsmäjumppina tauottamaan työpäivääsi tai tehtäväksi milloin vain, kun kehosi kaipaa täsmävetreytystä!

1 Hartiakaari ryhdikkääksi
2 Etulinjan avausta ja leukaperien rentoutus
3 Lonkankoukistajat ja pään asento  vapaaksi
4 Energia virtaamaan
5 Selkäranka toimii kokonaisuutena

6 Rintakehälle kiertoa ja avausta
7 Tasapainolua ja kiertoja selälle
8 Koko keholle vetreytystä
9 Kevyt punttijumppa käsivarsille
10 Nilkat vetreiksi ja ryhdin nosto

11 Lisää liikkuvuutta selkärankaan
12 Selän hallintaa ja notkistusta
13 Koko keholle vetreytystä
14 Fasciapuvulle herätystä
15 Tietoinen hengitys ja etulinjan venytystä

16 Selkäranka ja fasciat liikkeelle
17 Helpotusta purentalihasten jännitykselle
18 Lapatuen vahvitusta työntöliikkein
19 Nosta hartiakaaren kannatusta
20 Liikettä niska-hartiaseudulle


*Kaikki tunnit joissa ohjaajan nimeä ei ole mainittu, ohjaajana studion omistaja, fysioterapeutti Satu SuominenLue asiakkaiden kokemuksia videotreeneistä:

"Kiitos Satu! Tein ekan harjoituksen äsken ja voi että mikä olo sen jälkeen oli! Mä luulen, että jaksan nämä sulkeutumispäivät ja oudot etätyöt, kun tiedän joka päivä palkinnon odottavan teidän tekemän videon muodossa.​ Ehkä koiratkin sitten jossain vaiheessa antavat mun tehdä harjoitusta rauhassa, ilman jatkuvaa mahanpäällä istumista tai pussailua :D "
 
" Todellisia hyvän olon ja hyvän mielen jumppia.💛"
 
"Hei, tein eilen keskitason pilatestunnin ja se oli tosi kiva. Sain sen näkymään suurelta tv-ruudulta ja fiilis oli melkein, kun oikealla tunnilla. Kiitos!"
 
"Ihana tunti! Kiitos! Tein sen venyttely & kehonhuoltotunnin! Oli tosi hyvä! Tuli tosi rento olo. Varmaan tuntui hiukan oudolta ohjata ilman liveyleisöä, mutta olit koko ajan tosi luonteva. Onhan sinulla jo piiitkä kokemus."
 
"Fasciavenyttely oli ihan juuri se, mitä tarvitsin päivän päätteeksi. Yllättävän hyvin videolla välittyi se, mikä tekee sun ohjauksesta niin aitoa. Pelkäsin, että video lätistäisi studion lämmintä ja henkilökohtaista tunnelmaa, mutta eipä häirinnyt minua ainakaan. Sillä kyllähän kuka tahansa voi vetää bodypumppia tai salsaa videolla, mutta näissä keho-mielilajeissa ohjauksessa on mukana paljon muutakin kuin liikkeen ohjaaminen. Mutta olet niin hyvä sanoittamaan asioita, hienoa!"
 
"Olen ehtinyt tekemään oman normaalin tuntini (pilates jatkotaso) lisäksi myös faskiavenyttelytunnin. Kuukausikortilla voin jatkaa omalla tutulla tunnillani ja samalla tutustua monipuolisesti erilaisiin harjoituskokonaisuuksiin. Odotan innolla myös lyhyempiä treenejä!"
 
"Tää on hyvä juttu. Nyt tulee vihdoinkin harjoiteltua kotona, kun voi seurata ohjausta. Aloitin SPS tunnilla, sopivan mittainen ja mukavasti venytti etätöissä jumiutunutta selkää."
 
"Kiitos Satu, kun olet tehnyt meille näitä videoita😍. Olen kokeillut pilateksen perustason tuntia. Ihan helppoa oli seurata tuntia ja tehdä mukana."
 
"Aivan mahtavia ovat olleet jo tähän mennessä saadut videot. Olet Satu tähti 😀 Esiinnyt videoissa luontevasti ja ohjeet ovat hyviä."
 
"Selän stabilaatio tunnin jälkeen olo oli tosi rentoutunut ja jalat tuntuivat maadottuneilta, purenta jännitys oli helpottunut. Seuraavana päivänä tein rintakehän liikkuvuus &rentouttavat hengitysharjoitukset, tämä osui nappiin parin viikon ei niin ergonomisen etätyön jälkeen. Kokeilin myös pilates keskitasoa, oli haasteellinen monen vuoden jälkeen. Olo oli kyllä hyvä, haaste on otettu vastaan! Myös kehonhuolto ja venyttely oli hyvä. Videosi ovat selkeitä, perusteelliset ohjeet ja kerrot hyvin myös anatomiasta. Kiitos sinulle ihanasta mahdollisuudesta huoltaa kehoa tänä haasteellisena aikana! 😀"
 
"Testasin eilen Pilates keskitason ja oli todella mukava tehdä sen seurassa. Nyt kokeilin Tainan Pilates keskitason ja kyllä te ootte ihania!"

"Vaikka tämä on vaikea aika monella tavalla, niin tiedän jo nyt, että tästä ajasta tulee jäämään myös ihania muistoja. Olen esimerkiksi kokenut ahaa!-elämyksiä tuntiesi äärellä. Olen nyt tehnyt spiraalistabilaatiotunnin joka aamu viitenä päivänä peräkkäin. Uskomattoman hieno efekti eilen, kun oikeasti *tunsin*, että pää oli yhteydessä jalkoihin!! Siis kävellessä tuntui, että jalkani ikään kuin jatkuvat päähän asti ja pää on kannatettu! Lihaskalvoketjut ovat vissiin oienneet. 😊 Viime yönä nukuin tajuttoman hyvin ja ehjästi, niin hyvä ja rela olo jäsenissä!❤️ Uskon, että stressitasojen laskeminen ja rentouden ylläpito ja sitä kautta hyvien yöunien saaminen vahvistaa myös vastustuskykyä. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta kokeilla, miten tiheämpi kehonhuoltotreeni voi vaikuttaa."

"Kiitos Satu! Nämä kaikki videot ovat olleet mun työpäivien, iltojen ja viikoloppujen pelastus. Lusäksi te tutut vetäjät teette olon kuin olisin oikeasti studiolla :) Kiitos <3"

"Tein äsken sen faskiavenyttelytunnin. Olen tänään myöhemmin menossa pieneen operaatioon. Olo oli ennen jumppaa aika kireä ja jännittynyt, harmitti tuo edessä oleva operaatio. Sain kuitenkin hyvin keskityttyä tuntiin. Huomasin, että olo on tunnin jälkeen ihan erilainen, rauhallinen ja jopa iloinen. Oli mielenkiintoista huomata miten paljon tunti vaikutti myös mielen tasapainoon. Kiitos Satu <3"

"Kiitos näistä kerrassaan mainioista videoista. Niistä on ollut paljon iloa ja kannustinta kotiharjoitteluun."

"Kiitos Satu, olet tosi hyvä selittämään asioita! Kaikki kuvauksessa ja ohjeissa on paikallaan, ajatella miten nopeasti susta tuli tällainenkin superkyky esiin!!! Erityisen ihanaa on seurata ääntäsi, päästää irti omista rajoitteista ja arjesta ja tehdä liikunnallinen matka kehon erilaisiin uusiin ulottuvuuksiin :)"
Tule sinäkin mukaan! Toivomme, että Pilates Studio Spiraalin harjoitustunnit antavat arkeesi lisää hyvää oloa ja energiaa!


Liikutaan yhdessä, pysytään terveinä ja voidaan hyvin!


Lämpimin terveisin,

Satu