Taukojumpalla ryhti kuntoon ja helpotusta niska-hartia kipuihin!Jumittaako kotona tehtävä etätyö hartiat ja selän? Ehkä sinäkin työskentelyt nyt kotona keittiön pöydän äärellä tai jopa sohvalla? Etätyössä ergonomia-asiat eivät usein ole samalla lailla huomioitu ja kroppa väsyy staattisesta kuormituksesta.


Jos vietät tällä hetkellä enemmän aikaa kotona sisätiloissa, on täydellinen hetki pitää huolta kehosta! Päivittäisellä lyhyellä taukojumpalla nostat ryhdin kuntoon ja saat helpotusta niska-hartia-selkä jumeihin!


Monet kärsivät turhista niska-hartia ja selkäkivuista. Liikunta on lääke moneen vaivaan.


Haluamme auttaa sinua voimaan hyvin!  Tule mukaan ja tilaa päivittäiset 10-15 min taukojumpat videolinkkinä omaan sähköpostiisi! Pilates Studio Spiraalin taukojumppavideoilla saat vetreytystä koko kehoon ja helpotusta niska-hartia-selän jumeihin. Harjoitteiden tavoitteena on lihasten joustavuuden lisääminen ja nivelten toimintakyvyn ylläpitäminen.

 

Ohjaajanasi Satu Suominen, fysioterapeutti ja pilatesohjaaja, kokenut kehonhuollon ja -hallinnan ammattilainen. Satu ohjaa sinulle päivittäin ryhtiä avaavan taukojumpan, jonka avulla voit vetreyttää hartiat, saada lisää liikkuvuutta selkään ja ennaltaehkäistä ja hoitaa selkä- ja hartiakipuja. Harjoittelu edistää terveyttä ja hyvinvointia ja antaa energiaa!


Taukojumppien liikeharjoitukset ovat dynaamisia, toisin sanoen lihasten ja fascioiden eli lihaskalvoston joustavuutta parantava harjoittelu tehdään liikkeen kautta, ei staattisesti paikallaan venyttäen. Näin saadaan samalla parannettua kudosten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.Taukojumpat auttavat sinua:


 • avaamaan ja parantamaan ryhtiä
 • vetreyttämään hartiat
 • höllentämään istumisesta kiristyvien lihasten jännityksiä
 • parantamaan niskarangan ja pään asentoa
 • lisäämään liikkuvuutta ja tukea selkään
 • rentouttamaan purentalihaksia
 • parantamaan pään verenkiertoa
 • kohti luonnollista, tasapainoista hengitystä
 • helpottamaan lonkkien jännityksiä
 • energisoitumaan ja parantavat keskittymistä
 • parantamaan kehonhallintaa
 • parantamaan kehotietoisuuttasi
 • löytämään sulavaa ja luontevaa liikkumista
 • löytämään liikkumiseen rentouttava ja varmuutta


Taukojumppia sinulle ohjaa fysioterapeutti ja pilatesohjaaja Satu Suominen. Satu on kokenut, pitkän linjan kehonhallinnan ja kehonhuollon ohjaaja, jonka opissa keskitytään aina asennon hallintaan ja hyvää kehon linjaukseen. Satun ohjeilla opit suorittamaan liikkeet oikein!Satu opastaa sinua perusteellisesti huomaamaan mitä kehonosat liikkuvat, mitkä kehonosat tukevat liikettä. Näin liikkeet kohdistuvat oikein ja saat parhaan hyödyn irti harjoittelusta. Venyteltäessä on tärkeää osata varmistaa, että venytys kohdistuu lihakseen eikä niveleen ja tähän tarvitaan niiden lihasten aktivoitumista, jotka tukevat liikettä.  Satu opastaa sinua keskittymään liikkeen laatuun ja yksityiskohtiin. Näin teet jokaisesta toistosta merkittävän! Lyhyelläkin säännöllisellä jumpalla saavut paljon hyötyjä, hoidat ja ylläpidät terveyttäsi!Jokaisella harjoitustunnilla Satu opastaa sinun kehoasi hyvään ja rentoon ryhtilinjaan. Opit tuntemaan, ettei missään liikkeessä lysähdetä, mutta toistaalta ei myöskään jännitetä liikaa. Tällöin liikkuminen tuntuu aina miellyttävältä ja tasapainoiselta. Satu opastaa sinua liikkumaan kehoa kunnioittaen, välttäen äkillisiä liikkeitä tai väkinäistä pumppausta.Kokeneena hengitysohjaajana Satu osaa myös opastaa sinua myös kohti luonnollista, tasapainoista hengitystä. Kun hengitys on pinnallista ja laajentaa rintakehää vain yläosastaan, eivät aivot ehkä saa tarpeeksi happea ja väsyttää. Kun hengittää oikein pallealla, happea riittää myös korkeampiin aivotoimintoihin ja keskittymiskyky paranee.


Tule mukaan! Pidämme sinusta huolta ja motivoimme liikkumaan!


Hinta:

Taukojumppa kuukausitilauksen hinta on 20€ + alv 24% = 24,80€


Kuukausihinta sisätää:

 • 20 kpl fysioterapeutin ohjaamaa 10-15 min pituista taukojumppaa, dynaamista kehonhuoltoa ja liikkuvuusharjoittelua erityisesti niska-hartia seudulle ja näyttäpäätetyön rasituksia helpottamaan
 • saat kunkin viikon maanantaina videolinkin viiteen ohjelmaan omaan sähköpostiisi, kullekin arkipäivälle oma jumppa


Joka viikko lähetämme sinulle videolinkin viiteen ohjelmaan ja mikä parasta kaikki taukojumpat ovat katseltavissa koko kuukausitilauksesi ajan. Jos vaikka tykästyt johonkin tiettyyn harjoitusohjelmaan ja saat siitä apua ongelma-alueellesi, voit tehdä ohjelman useamman kerran ja aina silloin kuin itsellesi parhaiten sopii. Nämä jumpat toimivat erinomaisesti myös kehoa herättelevinä aamujumppina! Kuukausitilaus ei sido sinua mihinkään, voit jatkaa tilausta halutessasi ensimmäisen kuukauden tultua täyteen.


Taukojumppien teemat vaihtelevat ja treeneillä saat dynaamista kehonhuoltoa ja liikkuvuusharjoittelua kehon eri alueille.


Taukojumppa 1 Hartiakaari ryhdikkääksi
Taukojumppa 2 Etulinjan avausta ja leukaperien rentoutus
Taukojumppa 3 Lonkankoukistajat ja pään asento  vapaaksi
Taukojumppa 4 Energia virtaamaan
Taukojumppa 5 Selkäranka toimii kokonaisuutena
Taukojumppa 6 Rintakehälle kiertoa ja avausta
Taukojumppa 7 Tasapainolua ja kiertoja selälle
Taukojumppa 8 Koko keholle vetreytystä
Taukojumppa 9 Kevyt punttijumppa käsivarsille
Taukojumppa 10 Nilkat vetreiksi ja ryhdin nosto
Taukojumppa 11 Lisää liikkuvuutta selkärankaan
Taukojumppa 12 Selän hallintaa ja notkistusta
Taukojumppa 13 Koko keholle vetreytystä
Taukojumppa 14 Fasciapuvulle herätystä
Taukojumppa 15 Tietoinen hengitys ja etulinjan venytystä
Taukojumppa 16 Selkäranka ja fasciat liikkeelle
Taukojumppa 17 Helpotusta purentalihasten jännitykselle
Taukojumppa 18 Lapatuen vahvitusta työntöliikkein
Taukojumppa 19 Nosta hartiakaaren kannatusta
Taukojumppa 20 Liikettä niska-hartiaseudulle


Videot ovat katseltavissa Vimeo videopalvelun kautta, jossa ei esitetä mainoksia. Videot aukeavat helposti linkkiä klikkaamalla, eikä niiden katsominen vaadi minkään ohjelman lataamista. Voit katsoa niitä helposti tietokoneella, älypuhelimellasi tai tabletilla.


Maksuun käyvät myös liikuntasetelit ja liikuntakortit: SmartumPay, Edenred, Epassi ja Eazybreak.

Tilaa kuukausipaketti sähköpostilla satu.suominen@hyvinvointiturku.fi

Tilattuasi saat laskun sähköpostiin ja linkit Pilates Studion Spiraalin taukojumppiin.


Jos vielä epäröit, miten videot sinulla toimii ja miltä harjoittelu tuntuu, tule rohkeasti mukaan ja tilaa Satulta sähköpostilla yksi taukojumppavideo ilmaiseksi! Näin pääset heti aloittamaan!


Liikunnan iloa ja vetreyttä työpäiviisi toivottaen,


Satu