SPIRAALISTABILAATIO

Spiraalistabilaatio (SPS) on kehonhallinta - ja terapiamenetelmä, joka on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien hoidossa, ennaltaehkäisyssä ja selän toiminnallisuuden parantamisessa.

Spiraalistabilaation avulla vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa ja pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä. Näin vähennetään painetta välilevyissä, parannetaan niiden aineenvaihduntaa sekä luodaan tilaa selkänikamien väliin.

Spiraalistabilaatio (SPS) -harjoittelussa käytetään menetelmään suunniteltuja vastuskuminauhoja. Liikkeet aloitetaan pystyasennossa ja siirrytään mahdollisuuksien mukaan yhden jalan harjoitteisiin. Harjoittelussa vartaloa pidennetään ylöspäin spiraalimaisten lihasketjujen aktiivisella käytöllä ja keskitytään selkärangan asennon ja ryhdin korjaukseen.

Spiral Stabilization -metodin harjoitteet soveltuvat:

● ryhdin korjaukseen

● selän toiminnallisuuden parantamiseen

● erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon, kuten akuutit ja pitkäaikaiset selkäkivut, skolioosi, välilevytyrä, spinaalistenoosi, spondylolisteesi

● nivelvaivojen hoitoon (olka-, lonkka-, polvi- ja nilkkanivelet)

● kehonhallinnan ja tasapainon parantamiseen

● kävelyn tekniikan ja koordinaation parantamiseen


Lisätietoja menetelmästä
SELÄN SPIRAALISTABILAATIOHARJOITTELUN ALKEISKURSSI

torstaisin 16:00-17:00 ajalla 5.3-9.4.2020, yht. 6 krt


Kurssin kautta pääset turvallisesti ja tehokkaasti SPS-harjoittelun alkuun. Kurssilta saat mukaasi kotiharjoitteluohjelman. Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua viikkotunneillamme.

 

HINTA

114€, yhteensä 6 x 60min harjoitustunti

Tiedustelut ja ilmoittautuminen:


Tiedustelut:

satu.suominen@hyvinvointiturku.fi
050 304 3804 (Satu Suominen)