LAITEPILATES
Laiteharjoittelun avulla vahvistut!

Pilates laitteissa on erivahvuisia jousia, jotka toimivat vastuksena lihastyölle ja tuovat näin lisää tehoa harjoitteluun.

Laitetyöskentelyn avulla pilatesharjoittelu syventyy, ryhtilihasten työskentely tehostuu ja vastusten ansiosta tunnistat selvemmin jos kehosi on väärässä asennossa. Laitteiden jousivastukset ikäänkuin "opastavat" sinua taspainottamaan lihasten työskentelyä ja korjaamaan virheellisiä linjauksia.

Laiteharjoittelun avulla lisäät liikkuvuuttasi!

Pilates laiteliike repertuaarissa on kehoa venyttäviä liikkeitä huomattavasti lattiaharjoitteita enemmän. Vastus auttaa venyttämään lihaksia turvallisesti dynaamisen liikkeen kautta.

Studion laitepilates tunneilla jokaisella osallistujalla on käytössään sama laite (Peak Pilates Reformer / Cadillac DeLuxe ) ja kaikki osallistujat suorittavat yhtäaikaa samaa liikettä ohjaajan ohjeiden mukaisesti, jolloin osallistujan on helppo keskittyä oman kehon tuntemuksiin ja liikkeisiin, aivan kuten lattiatunneillakin. Merkittävin ero lattiatunteihin on se, että kaikki liikkeet tehdään laitteiden pehmeiden jousivastusten avulla, joka lisää harjoittelun tehokkuutta. Studion laitevarusteluun kuuluvat lisäksi Spine Correctorit, Wunda Chair ja Pea-A-Pull.

Miten pääsen aloittamaan?

Jos hallitset pilateksen perusteet ja olet harrastanut säännöllisesti pilatesta mattotunneilla studiollamme tai muualla, varaa Satulta yksi henkilökohtainen opastusaika (1h /40€) laitetyöskentelyyn. Kerro ilmoittautuessasi harjoitustaustasi,  satu.suominen@hyvinvointiturku.fi


tai vaihtoehtoisesti tule mukaan ryhmämuotoiseen laitepilates tutustumisworkshoppiin

 

LAITEPILATES TUTUSTUMISWORKSHOP

Perjantaina 12.3.2021 17:00-19:00 

Aloita pilates laiteharjoittelu Pilates Studio Spiraalin laitestartissa. Kahden tunnin workshopissa tutustut pilates reformerin toimintaperiaatteisiin käytännön liikeharjoitteiden kautta. Laitepilateksessa mennään pilateksen ytimeen. Joseph Pilates kehitti nämä isot välineet metodinsa tueksi, tehostamaan työskentelyä.

Laitteiden pehmeät jouset antavat vastuksen joka samanaikaisesti sekä venyttää että vahvistaa lihaksia. Pilateslaitteet ovat loistava vaihtoehto kuntosalille ja laiteharjoittelun jälkeen olosi on voimakkaan kepeä. 

Pilateslaitteiden avulla vahvistat lihaksiasi, poistat kireyksiä ja kipuja kehostasi, opit hallitsemaan kehoasi ja luot vahvan pohjan muulle liikunnalle.

Laitestartti on sinulle, jolla pilates mattoharjoittelun perusasiat ovat jo hallussa.Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua laitepilates viikkotunneillamme.

Ryhmät ovat pieniä, maksimissaan kuuden hengen ryhmiä, saat paljon henkilökohtaista ohjausta ja tarkkaa opastusta liikkeiden oikeaan suoritukseen.

Kurssin ohjaa laitepilatesohjaaja Satu Suominen

HINTA

45€, yhteensä 2h 

ilmoittautuminen:

satu.suominen@hyvinvointiturku.fi

Satu Suominen (050 3043804)