PILATES STUDIO SPIRAALI TURKU

Pilates Studio Spiraali on Turun Portsassa sijaitseva kehonhuoltoon erikoistunut harjoitussali. Tarjoamme asiakkaillemme matto- ja laitepilatesta sekä kehoa ja mieltä huoltavia liikuntatunteja. Tunneillamme kehität kehonhallintaa, vahvistat keskivartalosi syviä lihaksia ja selkää, parannat ryhtiäsi, lisäät liikkuvuutta sekä rentoutat mielen.

Puutarhakadun studio on Turun pitkäaikaisin pilatekseen erikoistunut sali, olemme tarjonneet laadukasta ja ammattitaitoista pilatesohjausta jo 13 vuoden ajan. Hyvin kiitollisina kaikista näistä vuosista - Pilates on laji, jossa jokainen asiakas opettaa myös ohjaajaansa ja ohjaajaksi kasvetaan rauhassa työtä tehdessä. Tuhansien opetettujen pilatestuntien myötä toivomme, että osaamme antaa sinulle turvallisen ja tehokkaan alun pilatesharrastukselle. Tavoitteenamme on opettaa Pilates-menetelmää ilman kiirettä, perusteellisesti ja helposti ymmärrettävällä tavalla.

Tarjoamme aina ajan hermoilla olevaa ohjausta pienryhmissä ja yksilöllisesti. Lajejamme ovat Pilates (mattopilates ja reformer laitepilates), Method Putkisto, Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka ja Spiraalistabilaatio (SPS). Järjestämme säännöllisesti myös Hoitava Hengitys ja Mindfulness -kursseja.

Kaikilla tunneillamme voit keskittyä oman kehon tuntemusten kuunteluun ja sen tuntemuksen parantamiseen.  Lajejamme kuvaavat: ryhdikkyys -  selän vahvistaminen - rauhoittuminen, keskittyminen ja rentous - keveys, virtaavuus ja levollinen mieli. Tapamme työskennellä menee pintaa syvemmälle tunne-tunnista harjoittelulla.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan joukkoomme!


Tutustu aloituskurssiemme ja viikkoaikataulun sisältöön

Tuntimme sopivat sinulle, joka haluat

  • vahvistaa keskivartaloa ja selkääsi
  • parantaa ryhtiäsi, notkeutta ja liikkuvuuttasi
  • päästä eroon niska- ja selkäsäryistä
  • oppia stressinhallintakeinoja ja rentoutumisentaitoja


Ajankohtaista 

Hyvä Pilates Studio Spiraalin asiakas!

Kevään ryhmäliikuntatunnit jatkuvat normaalisti studiolla. Ryhmäkokomme on koronan vuoksi pienennetty entisestään, meille voit tulla turvallisesti liikkumaan! Laitepilates tunneilla harjoitellaan maksimissaan 6 hlö ryhmissä ja mattotunneilla maksimissaan 9 hlö ryhmissä. 

Sarjakorteissa nyt pidennetty 12 kk voimassaoloaika. 


UUTTA ONLINE LIVE-TUNNIT! Kaikille mattotunneilla on mahdollisuus osallistua alkuvuonna myös verkon kautta onlinessa. Etätunneilla hyvälaatuinen kuvan ja äänenlaatu, josta on helppo seurata opetusta. Etätunnit ovat normaaleja studiotunteja edullisempia. Ks. hinnasto 


UUTTA VIDEOTREENIKIRJASTO!  Tarjoamme hyvän olon harrastuksia ja palvelemme teitä myös videotreenien välityksellä. Tarjoamme monipuolista videopakettia kotitreenien tueksi asiakkaillemme ja kaikille kehonhuollosta ja hallinnasta kiinnostuneille. Tämä on loistava vaihtoehto sinulle, jos et vielä pääse osallistumaan studion tunneille tai haluat treenata useammin kuin kerran viikossa. Pääset treeneihin mukaan 25 eurolla kuukaudessa! 

Tutustu videopaketin sisältöön ja tee tilaus


Ammattitaitoista, yksilöllistä ohjausta - pienet ryhmät - mukava harjoitteluilmapiiri

Ryhmämme ovat pieniä, ohjaajamme opastavat ja avustavat jokaista liikkujaa aina henkilökohtaisesti. Studiomme ohjaajat ovat koulutettuja ja rekisteröityjä ammattilaisia, jotka päivittävät ja ylläpitävät tietotaitoaan säännöllisesti. Tutustu ohjaajiimme

Tuntimme sopivat kaikenikäisille sekä naisille että miehille. Ammattitaitoisten ohjaajiemme huomassa saat lempeän ja turvallisen alun harjoitteluun. Alkeiskursseillamme opit perusteet ja oikeat suoritustekniikat rauhassa.

Voit olla vasta-alkaja tai jo tottunut treenaaja, meiltä löytyy sopiva kehonhuoltotunti tai tuntiyhdistelmä joka tarpeeseen. Kysy lisää, autamme sinua mielellämme löytämään sinun tavoitteesiin sopivan harjoitusryhmän.


Sijainti keskustan tuntumassa - ilman pysäköintiongelmia

Salimme on lähellä Turun keskustaa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meille on aina helppo tulla, auton saat parkkiin kadunvarrella ilmaiseksi, ilman pysäköintiongelmia.


PILATES STUDIO SPIRAALI TURKU, Puutarhakatu 49, 2krs. 20100 TURKU

p. 050 3043804 (Satu Suominen)

satu.suominen@hyvinvointiturku.fi